Pensiunea Padurea de Smarald

Telefon: +4 0233 245 142, +4 0751 778 877, +4 0751 778 887
Email: delia.zaharia57@yahoo.com  ◦  Web: www.padureadesmarald.ro  ◦  Harta

Intr-un loc mirific, peste apa Agapiei, marginita de un paraias, inconjurata de codrii mereu verzi de brad, pin si molid, intre sfintele lacasuri manastiresti ale tinutului Neamtului, vei gasi o oaza de pace si caldura spirituala.


Pensiunea “Padurea de Smarald” te invita intr-un paisaj de basm, unde iti dezvaluie linistea si frumusetea vietii din acest loc binecuvantat, unde sufletul este parca mai aproape de Dumnezeu ca nicaieri in alta parte!


Aici, ritmul existentei este altul. Viata isi urmeaza cursul neintimidata de agitatia si stresul sec.XXI. Un amestec de rustic si modern, de liniste si voiciune, de frumos si delicat, vei gasi si in salonul amenajat pentru cei care opteaza sa serveasca masa in regim de demipensiune, cu bucate traditionale si naturale. Bucataria utilata va sta la dispozitie daca doriti sa va pregatiti singuri ceva de-ale gurii.


Gratarul din piatra masiva aflat in curtea de 7500 mp, va asteapta sa-l aprindeti, iar cele preparate sa le savurati in aer liber fie in foisorul de 10 locuri, fie mai spre padure, pe terasa din piatra si lemn de 20 de locuri.
Adresa: Comuna Agapia, judet Neamt, 617010, Romania


Rezervari Online