Pensiunea Zimbru

Telefon: +4 0233 251 250
Email: contact@pensiuneazimbru.ro  ◦  Web: www.pensiuneazimbru.ro  ◦  Harta

Pensiunea Zimbru se afla in renovare. Prin aceasta investitie se va construi un centru SPA cu piscina acoperita, jacuzzi, centru de intretinere corporala si cosmetica, loc de joaca pentru copii, sala fitness, club.


Asezata la margini de paduri seculare, intr-o depresiune larg deschisa spre soare, adapostita de jur imprejur de culmi ale caror inaltimi variaza intre 500 – 700 m, care o feresc de asprimea iernii si arsita verii, pensiunea are o pozitie geografica demna de invidiat.


Pensiunea Zimbru se afla situata in Nordul judetului Neamt, la 12 Km departare de Tg. Neamt, pe soaseaua ce duce spre Manastirea Neamtului, atat umblata de calugari, voievozi si cronicari.


In incinta pensiunii puteti descoperii un restaurant, unde trosnetul lemnelor din semineu si gustul unic al mancarilor traditionale sunt doar cateva motive pentru care veti reveni cu siguranta la noi. Capacitatea restaurantului este de 44 de locuri, ideal pentru organizarea de mese festive, botezuri si de ce nu, de nunti. Aici veti putea degusta cele mai alese retete traditionale din bucataria romaneasca, intr-o ambianta deosebita, incarcata de traditie specifica zonei Neamtului.


Pensiunea dispune de 7 camere: 5 camere duble si 2camere cu trei locuri, dotate cu bai proprii, televizoare, internet, wireless. Terasa are o capacitate de 24 de locuri si o capacitate de 16 locuri. Parcarea proprie are 20 de locuri.
Adresa: Nemtisor, comuna Vinatori – Neamt, 617503, judet Neamt, Romania


Rezervari Online